/ Ess Daffodil / Stallet /

Hon är hemma!!

Idag flyttade auktionsköpet "Daffy" hem till oss! Hon hade gått på transporten på första försöket och åkt hur lugnt som helst hem till gården. De ställde in henne i boxen och där har hon också stått hur lugnt som helst trots att hon annars är mest van vid lösdrift och precis hamnat på ett helt nytt ställe. Verkade mer som att resten av stallets hästar brydde sig mer om den nya familjemedlemmen än Daffy själv. Johan har rycktat och pysslat om henne ikväll och jag har fått massa bilder skickade. Hon är så fin! 
 
Ess Daffodil som hon egentligen heter är en dotter till Zola Boko med Varenne som morfar. Hon köptes in av min tvillingbror på kriterieauktionen i höstas och har sedan dess stått hos Stall Caroline Holm på inkörning. Där har hon stått på lösdrift med flera anda ettåringar och blivit inkörd på bästa vis. Vi är så nöjda!  
 
Men nu när inkörningen är klar så får hon flytta hem till oss och hamna i min träningslista. Och det ska verkligen bli så spännande att följa denna tjej genom livet och se henne växa upp. Hon är så nyfiken och glad i livet och framförallt så lugn för sin ålder (även fast hon visade upp vad hon brås på lite sådär i början av inkörningen,hehe). Men hon brydde sig inte ens om rullstolen när jag mötte henne på auktionen för första gången och har inte brytt sig om något sådant senare heller. 
Det ska bli såå spännande att få följa denna tjej, men åh vad ont i hjärtat det gör att jag missar första tiden med henne.. 
 
#1 / / Erika Pettersson:

Kul med en ny stjärna men tråkigt att du inte är hemma och kan vara med, men snart så är du nog de ska du se 😊