/ Allmänt / Ess Daffodil /

Julkort och Daffodils första vecka hemma

Sånt här är kul! Och väldigt uppskattat. Ett julkort från Stall Caroline Holm, som har tagit hand om och kört in Daffy. Hon har verkligen fått bästa möjliga start på "karriären" hos Carro och vi är så nöjda över vårt val att lämna Daffy på inkörning där. 
Enligt rapporter hemifrån har denna "lilla" donna(hon kommer förmodligen bli stört i stallet när hon växt klart) skött sig toppen och charmat hela familjen. Johan har kört henne och det fungerade hur bra som helst, pigg och glad och inte det minsta brydd om varken bilar eller hundar och allt annat man kan hitta efter byvägen. Däremot verkar hon ha haft det lite tuffare med hästkompisarna hemma. Greve hade varit riktigt sur mot henne så hon hade fått flyttat in till Linna istället, hon var lite bättre men de hade ändå tagit beslutet att hon får stå i egen hage mitt i smeten av de andra tills vidare. Hon har både Linnson, Linna, Kossorna och LH att prata med över staketet om hon så vill, och Greve fick snällt ställa sig i skamvrån (Bellas gamla fånghage) tills vidare han med. 
 
Så nu står Daffodil även med på min träningslista! Känns bra med någon som sänker medelåldern lite, haha. 
 
Brevbärarn kom även med julkort från Hotingtravet och Mette! Och travets bibel, Travrondens Vinternummer 2017. ♥♥♥ Så nu har jag massvis med bra läsning här i sjukhussängen! 
Julkorten upphängda på tavlan jag har här på sjukhuset