/ Om mig / Sjukhuset&Sjukdomen /

Tillbaka på sjukhuset

Imorse hämtade taxin upp mig och skjutsade mig vidare till rehabavdelningen.. Gjorde så faktiskt lite ont i mig när jag vaknade imorse till snötäckta träd, sol och faantastiskt fina vintervägar utanför fönstret. Det var som gjort för långtur med hästarna. Men noope. Inte i år. Men jag får väl vara glad över att när jag väl kommer hem på riktigt så har jag missat de två "jobbigaste" (brukar tycka det, men inte i år haha) månaderna och kommer hem lagomt till att snön snart är borta och dagarna är ljusa. 
 
De säger ju att jag blir kvar här på avdelningen januari ut. Men med lite tur får jag åka hem någon vecka tidigare, så det hoppas jag ju såklart på. Sen ska jag få åka hem och ligga i min egen soffa även över nyårshelgen. Så jag kommer förhoppningsvis, med lite krångel, hinna hem och iväg på Bergsåker redan på fredag. Adventure startar då och jag önskar för allt i världen att jag ska hinna dit (det ska bara lösa sig med skjuts och hoppas på duglig smärta så jag klarar långa resan, men det löööser sig!). Måste ju se live hur bra jobb Johan lagt ner på LH den senaste tiden. 
 
#1 / / Lars Gustafsson:

Njae allt funkar inte som man tänkt sig. Jag hoppas verkligen du kan äntra hästrygghet när du blivit bättre. Håller tummarna Kram och god fortsättning på dig