/ Mølleslettens Linna / Video / trav /

Snabbjobb för Linna idag

Idag lastade vi in Linna i transporten och åkte iväg till Bergsåker för snabbjobb. Andra gången vi tog in henne till banan sedan hon flyttade hem till mig. Förra gången hade hon en liten tendens till att gå över i tölt men idag gick det hur bra som helst. Vi har vänt på skorna och de är även lite tyngre skor nu, och på Bergsåker är det ju inte isbana som vi har på Hagmyren. Vet egentligen inte om någon av sakerna hade med det att göra eller om de bara var så att hon slappnat av mer nu men i alla fall så känns det bra att hon inte krånglade något speciellt med gångarten. Fräsch och fin! Vilan har nog gjort henne gott.  
 
Hon skötte sig hur bra som helst i övrigt med. Kan väll vara lite pigg såväl på banan som hemma så nu ska vi väll bara lista ut hur vi får henne att slappna av ännu mer, så finns det nog en liten kanon där någonstans. Det tror jag.. Gillar i alla fall henne sparpt, ska bli kul att få följa med henne på banorna framöver! 
 
Jan Ove Olsen som körde idag och jag fick även chansen att testa den nyinköpta hjälmkameran. Och Linna fick inviga sin tävlingsoufit, tihi. Visst blev hon fin? För mycket fluff och glitter går bara inte att ha, haha. 
Mølleslettens Linna / youtube
#1 / / Anonym:

Va har du för hjälmkamera?

Svar: Go Pro Hero 5 :)
Matilda Persson

#2 / / Erika Pettersson:

Så himla fin!😊

Svar: Kan bara hålla med! :D
Matilda Persson

#3 / / host:

hur snabbt gick det?

Svar: ca 1.37 :)
Matilda Persson

#4 / / Ellen - tävlingsryttare:

Jättefin häst!

Svar: Tack!
Matilda Persson