/ L.H Adventure / Linnson / trav /

Vinst och tredjeplats!

Här anmäler jag och tänker det skulle bli ett bra tillfälle att bara få öva och samtidigt få lite "lopp i kroppen". Så överraskar LH först med att göra ett jättefint lopp efter att ha varit borta ett tag pga förkylningen och blir trea efter en riktigt fin slutspurt. Bröt inte på samma vis som hon brukar kunna göra ibland och skötte sig hela vägen (trots att det var voltstart). Johanna var jättenöjd och vi lika så, bara börja leta nya lopp! Hon verkar då inte ha tappat så mycket efter förkylningen i alla fall. 
 
Linnson då. Han har inte ens varit in på banan sedan han kvalade om i början av september ifjol. Förra säsongen fick vi det inte alls att stämma, han gjorde endast 7 starter och efter omkvalet blev det inte något mer för honom. Enda anledningen till att han var med i dag var för jag tyckte han behövde komma in till banan och så gör han ett svinbra lopp och dessutom så VINNER han på 2.02,4! Alltså en rekordsänkning med 1,1 sekund från den voltdistansen. Så springer han den tiden med brodd och tjockmage liksom, haha! Blev så jäkla överraskad. Visst att han tränat mot Greve lite nu de senaste månaderna men annars har han ju inte direkt tränat tempo på något vis alls på typ ett halvår.
Men han hade uppenbarligen saknat banan lite för oj vad han gick idag! Övveraskade som bara den. Kul att jag fick vinna lopp med, var ju drygt två år sen sist haha. 
 
Riktigt bra dag och vi är såå nöjda! Visst att det idag "bara var byggdetrav" men väldigt kul ändå att det går bra. Hoppas de fortsätter prestera likadant i loppen framöver! :) 
Bygdetrav / Hagmyren
#1 / / Anonym:

Grattis!

#2 / / Manda Stillnert :

Grattis :) Han kanske har mått gott av att få vara borta från banan ett tag :-)

#3 / / Maggan:

Grattis! Där ser du! Han kanske blir lugnare om han är lite småtjock!

Svar: Haha ja han kanske får behålla den där magen! ;)
Matilda Persson

#4 / / Anonym:

Grattis! Roligt när hästarna överraskar positivt.