/ Om mig / Sammanfattning av tidigare år /

Sammanfattning av 2016 - Del 3 (sista delen)

S E P T E M B E R 
 
September var en rätt så jobbig månad. Jag hade börjat träna igång Greven igen efter första skadan, men då upptäcktes den nya och det blev åter igen vila. Linnson kvalade om igen ifall vi skulle starta nå mer, men jag hade varken orken eller lusten för det. Första tiden i skolan kändes otroligt jobbig och som toppen på allt kickade LH innan ett provlopp. Det hela blev droppen för mig och jag tog ett av de tuffaste besluten jag någonsin tagit; att lägga ut henne på annons. 
 
Men september var inte bara negativt. Jag hade precis fått körkort och det utnyttjades rejält. Det var mycket fotojobb, trav och resor på helgerna. Jag, Julia och Evelina bilade ner till Stockholm en fredag för en Backyard Babies konsert och åkte hem igen samma kväll/natt, var iväg och fotade såväl V75 tävlingarna som unghästutställning och privathästar här runt hudik och var även iväg en helg till Solvalla och kriteriehelg. Avslutningsvis så fyllde jag 20 år vilket firades med fest tillsammans med fantastiska vänner. Riktigt rolig kväll! 
 
En relativt lugn månad. LH var på väg att få en hovböld så hon tog det lugnt. Flera köpare hörde av sig på henne med hon blev aldrig såld. Annars var det, jämfört med alla andra månader, väldigt lungt. Fick ett kast besked från sjukhuset och alla tre hästarna tog det lugnt. Så lugn skola med lite mer fokus på skolan.
Men sista veckan av oktober åkte jag till Spanien tillsammans med mamma, med buss! Häftig upplevelse, härligt gäng. Besökte fina ställen, tog massa bilder och lärde mig dricka vin haha. 
 
 
Skola, fotojobb, hästar, trav, resor. Var kvar i spanien i början av månaden och kom hem till ett snöigt och vintrigt Sverige. LH startade en gång och vi var väldigt nöjda trots galopp, jag var iväg till Stockholm på repskapsmöte med SPTF och en till resa blev det när SIHS arrangerades. 
 
 
Jag hade väll smygkollat på hästnet ett tag efter en till starthäst men hade tvekat då jag inte visste om läget var rätt. Men så hittade jag en kväll Linna på annons och det dröjde inte många dagar innan Clas övertalat mig till en Norge resa. Vi åkte dit och jag gillade henne skarpt (såklart, haha). Vi akutbyggde en till box och köpte henne. Allt inom typ en vecka. Sjukt, haha? Lätt värt det i alla fall, hoppas jag. 
Blev även lite foto- och reportage jobb, och lite mer trav. LH startade en gång, Greven blev friskförklarad och Clas tog över största delen av LHs träning. 
 
 

För att sammanfatta 2016 så alltså ja.. Hur gör man det? Lite enkelt liksom, det går inte. Sjukt häftigt år.
Två nya hästar har kommit in i mitt liv. Jag fick min körlicens. Jag har föreläst, fått min första anställning, fotat mycket, åkt på ännu mer trav och rest otroligt mycket. Tagit körkort,kämpat med infektioner, fortsatt med utbildningen, suttit bakom en skenande/sparkande häst, åkt ur vagnen två gånger, lärt känna nya vänner,  spelat in tv, podd, radio. Jag har festat, haft kul, upplevt nya saker. 2016 har varit ett år jag sent kommer glömma på så, så många vis. Tack för allt. ♥