/ Skogsdala Bella /

Och så var det dags igen..

För snart två år sedan fick Bella fång och nu är det tydligen dags igen, trots att hon gått i fånghage hela sommaren och vi varit supernoga med vad hon kunnat stoppa i sig.Aaah vad less jag blir på sånt här!! :(
Endast lite halt och lite puls men det är ändå någonting. Men tur i oturen är väl att hon än så länge är på bra humör! Sist hon hade fång tog det nästan ett helt år innan hon repat sig helt och det vill jag inte vara med om igen..
 
Bästa tant, bästa vän. ♥
 
/ Allmänt /

Ännu en härlig helg

Alltså sommar, kan det inte bara vara det året runt? Älskar sommarhelgerna, nätterna, de (få) varma dagarna och framförallt; sommartravet. I helgen var det hemmabanan Hagmyren som annordnade V75 och jag jobbade i vinnarcirkeln med kameran. Vi hade tur med vädret och två nya svenska rekord sattes. Fantastiskt! 
Både fredag och lördagskvällen spenderades dessutom på festivalen Hudikkalset tillsammans med massa underbart folk. Min helg kunde inte blivit mycket bättre än såhär och jag börjar redan bli nojig över att det snart är dags att lägga allt sånt här åt sidan för att åter igen sätta sig i skolbänken.. Men jag ska se till att njuta så mycket jag kan de här sista veckorna innan det är över. / Tips! /

V75 på Hagmyren och annat kul i Hudik denna helg

Tänkte bara pusha lite extra inför allt kul som händer här i Hudik i helgen! Först och främst så drar sommartravet förbi oss på Hagmyren nu på lördagen där det väntas fina V75-lopp där bland annat tidigare elitloppsvinnaren Magic Tonight och Swedencup vinnaren Volstead kommer visa upp sig. Sen är det Hudikkalaset hela helgen på köpmanberget med artister som HOV1, Nause, Veronica Maggo och många många fler! 
Så har du helgen oplanerad tycker jag det börjar bli dags att planera in en tripp till Hudik, Hagmyren och Köpmanberget! 

Program till travet finns att se här, Hudikkalset här