/ Greve E. / trav /

Greve start Solänget

Så först sju timmar uppåt i landet igår för att ta oss hem med Linnson, sen sova någon timme för att senare lasta nästa häst och åka fyra timmar uppåt i landet för trav på Solänget istället. 


Och inte vet väll jag. Men Greve kändes superfin i värmningen, pigg och framåt. Väl i loppet låg han på riktigt mycket men vi kom bra i rygg och första varvet gick riktigt sakta jämfört med loppen han gått i tidigare. Kändes som vi låg hur bra som helst och så helt plötsligt tar han till galopp. Och alltså under hela tiden jag haft greve har han inte ens varit rullig. Fattar knappt vad som hände! Han är absolut inte den som galopperar sådär bara för att. 

Känns riktigt surt med tanke på hur fin han kändes innan men vad ska man göra. Bara lasta och åka hem, nya tag. 😅✌🏻 

Finast är han i alla fall, min kung 🌟👑

#1 / / Manda Stillnert :

Åh sådär höll våran på ett bra tag, de var nästan så de brann i skallen på henne, men när hon kom hem plockade vi av allt, inget check och annat trams enligt hennes mening och efter de har hon slutat, hon har till och med startat med heltstängt utan problem. Hon galoppera hela tiden efter bilen förut så vi höll på att bli galna på henne .. Men som sagt nu startar hon med heltstäng och är lugn både innan och efter :) Hästar är verkligen roliga ibland ;-)