/ Foto / Om mig /

Härliga sommar, härliga helg

Ni anar inte hur mycket jag uppskattar de här stunderna. När infektionerna är borta, man får hitta på saker utan att ha allt för ont, umgås med fantastiskt folk, gör nya saker och bara har kul utan några speciella bekymmer. Exakt så har min helg varit och jag kunde faktiskt inte haft det mycket bättre än såhär. 
 
I fredags målade jag klart ponnydelen av stallet, körde en fin Linna i sandbacken och åkte sen vidare mot Therese för att lasta på tre russhingstar och blåsa ner till Solvalla, övernatta i Stockholm och sen åka vidare ner mot Ösmo och Jursta gård på lördagen för att delta i Generalmönstringen tillsammans med Junior, Nordman och Aragorn. Jag har aldrig varit på något liknande förut men höll ju på att smälla där bland alla fina russhingstar! Önskar jag haft massa ston man kunde betäcka med samtidigt som jag tycker det är ännu mer synd att Bella inte ville ha någon bebis när vi försökte för några år sedan tillsammas med underbara Aragorn. Bara tänk er vilken söt liten russbebbi det hade blivit! 
 
Väl hemma igen hann jag lagomt med en genomkörare med Linnson inför måndagen start innan det var dags att åka på grillfest hos kusinen som fyllt år. Kvällen spenderades där, sen några timmar sömn innan jag imorse åkte vidare uppåt mot Bergsjö för att fota hästrally. Faktiskt riktigt tråkigt att vi inte kunde vara med i år när det gick så pass bra för Linnson i fjolårets rallt. Meen vi får göra comeback nästa år och då j-klar får resterande ekipage passa sig! Jag är redan så taggad, haha. 
Efter Bergsö hamnade jag en sväng ute på Brytte för att hälsa på lite fina ston ett tag innan vi åkte in mot Hudik för att äta glass på Möljen och bara sitta och prata resten av kvällen tillsammans med fina vänner. 
 
Och jag bara älskar sånt här! När man bara får må bra, uppleva mycket och samtidigt ha fantastiskt jävla kul.
Jag har såklart massvis med bilder både från utställningen och hästrallyt, så mer bilder kan ni förvänta er senare i veckan. :) 
 
#1 / / emelie jonasson :

Wow vilken händelserik helg du har haft det, att man lyckas hinna med så mycket är imponerande. Måste tillägga att dina bilder ser riktigt somriga och fina ut :)

#2 / / countrypride.blogg.se:

Men vilken härligt söt åsna!