/ Foto / Linnson / Mølleslettens Linna /

Hoting helgen i bild

Här kommer ett inlägg med en sån där bildbomb från Hoting helgen! Jag har tagit missvis med bilder själv såväl som på dag som natt och på egna hästar som andras men ni får, i alla fall i detta inlägget, nöja er med bilder på endast mina hästar. De bilderna här under där jag själv är med (dvs kör Linnson) är såklart inte tagna utav mig utan det är Clas som har fotat de. Bilden på mig, Linnson, Linna och Clas är det pappa som är mästerfotograf till. 
När det kommer till Linna så är det ju inte överdrivet svårt att se vart hon är i klungan. Vita ben, stor bläs också allt orange på det, haha. Hon är då i alla fall inte svår att hitta!
 
Och såhär bodde vi! Eller i alla fall hästarna. Rätt så instängda uteboxar alldeles bredvid vattnet. Eller ja, hela banan ligger ute på en ö så det var vatten överallt runt om. Inga duschar fanns det heller så mina hästar fick pröva på simkunskaperna och det gick ju hur bra som helst! Både Linnson och Linna tyckte det var kul och båda har under helgen blivit riktigt fästa vid varandra. Linna, som även hemma är lite nojjig när hon kommer ifrån flocken, ville absolut inte att Linnson skulle gå ifrån henne. Hon hade nog helst delat box, haha. Hemma brukar hon annars tycka att den där Linnson kan vara lite väl irriternade när han hänger i grimman eller biter i manen. 


Och så lilla Linnson då. Kan ni tänka er att vi vann! Det har varit så många lopp som man tänkt att här borde det gå, men så har det bara krånglat istället. Nu stod han still på volten när de sa "klart" men sprang ikapp de andra sen ändå. I helgen klickade bara allt för honom, så mäktigt! 
Hotingtravet / travsport