/ Foto / Stallet / trav /

Ny dag, ny travbana

Östersundstravet blev det igår för att kolla på kallblodsderby och vilka lopp kvällen bjöd på! Järvsö Pegasus vann drebyt och det var helt klart värt resan dit.
Idag däremot tar jag paus från travbanan efter att ha varit på trav 6 dagar i sträck (men hade faktiskt inte haft något emot en resa till Gävle ikväll med egentligen om jag inte haft så mycket annat, haha). Jobb med hemsidor och bildredigering har det varit hela dagen och det känns lite som ett evighetsgöra just nu. Så himla mycket som ska fixas efter de här dagarna och det lär bli mer efter helgen då V75 är här på Hagmyren. Jag kommer jobba i vinnarcirkeln som fotograf och det ska bli såå kul! 
Vad gäller hästarna så har de en liten lugnare vecka efter allt tävlande som varit. Greve och LH har blivit vaccinerade och Greve passade vi även på att kolla igenom. Gamla skadan såg fin ut men han hade lite känningar i vänster framknä så vi behandlade honom där så det blir någon extra vecka lugnt för honom. Vet inte om man kan skylla galoppen på det här men känns i vilket fall som helst bra att ha kollat igenom honom. 
Linna har jag inte bestämt mig för om hon ska anmälas till ett lopp om ca 10 dagar eller om hon ska få en längre träningsperjod. Hon behöver lugna ner sig men jag vet inte hur så jag är lite i valet och kvalet med henne vad gäller allt. Linnson har knappt något bra lopp i hela augusti och september propparna har inte kommit ut ännu. Men vi laddar som det ser ut nu mot dubbeltrav helgen i Umeå 18-20 augusti. 
Så ja, lite blandade planer är det just nu för allihopa.