/ Allmänt /

Sånt här vill jag se mer av!

Sånt här gör mig så glad! Jag var ju på Gävletravet tidigare i veckan och gissa vilka som hade skaffat en ramp in till inskrivningen?
Det här är fjärde banan jag ser någon större förändring på sedan jag började med trav och jag hoppas verkligen fler banor tar efter för det här är verkligen så himla bra gjort! Det finns fortfarande såå många banor som jag varken tar min in till restaurang, toalett, kuskrum eller inskrivning och jag kan bara hoppas på att flera av dessa travbanor förhoppningsvis är något bättre anpassade på publikplats än vad de är på stallbacken. 

Men oavett hur det  ser ut på andra banor så är Gävletravets initiativ till att skaffa ramp till inskrivningen ett stort framsteg och jag tycker verkligen fler travbanor borde haka på göra det samma. Passa samtidigt på att se över sina stallbackar, publikplats och allmänna utrymmen. Alla ska kunna vara med! 
Ett annan bana som gjorde likadant var Hoting. Jag kom dit på fredagen, och när jag åkte hem på söndagen hade de fixat en ramp in till restaurangen. Kan ni fatta! Det kallar jag snabbt ordnat. Vilken service. Dit kommer jag absolut tillbaka! 
Gävletravet / Svenska travbanor / anpassning