Underbart

En kvällstur med ponnyn kockan elva på kvällen och livet kunde inte vara mycket bättre. Bara lämna alla bekymmer bakom sig, gå runt småvägarna och bara mysa. Se vart man råkar hamna. Finns inget bättre! Lever för dessa stunder och önskar det kunde vara såhär året runt. 

Studentfina
Förra veckan hade vi studentfest här hemma och dagen till ära hade alla hästar fått blivit lite festfina med band i manarna. De fyrbenta vännerna fick minst sagt mycket besök under kvällen av de nyfikna gästerna och ponnysarna kom på rätt så fort att de där minimänniskorna (barnen) kunde man tigga massaa gräs av! Det gäller att inte vara dum, haha. 
 
Ibland bara hatar jag min kropp
Förra vecka blev minst sagt intensiv när allt inför studenten skulle fixas här hemma, samtidigt som hästarna skulle skötas och Greve skulle göra debut. Såklart kom även infektionen tillbaka och jag var som vanligt lite väl hård mot kroppen och tog min inte tid att varva ner. Lördagen började det göra väldigt ont och både igår och idag har jag varit helt däckad. Benet har värkt något enormt på grund av infektionen, magen gör ont, huvudet snurrar och halsen känns täppt. Antingen fryser jag eller svettas halvt ihjäl. Förmodligen är det bara en förkylning på gång samtidigt som benet krånglar med det känns verkligen som att kroppen håller på att ge upp. Har legat ner konstant i två dagar nu och orkar verkligen ingenting. 
 
Linna ska starta på torsdag och Linnson hade ett lopp på lördag som jag struntade att anmäla till bara för att jag mår så dåligt nu. Tur som fasen jag har som har tvillingbrorsan Johan som kan köra hjälpa till att Linna de här dagarna innan start, tills jag blir lite piggare. ♥
Linna får stå för dagens bild. Och kolla, hon är snart helt svart! Vilken skillnad på bara en månad!