/ Linnson / Mølleslettens Linna / Stallet /

Linna och Linnson

Alltså woooow på mina hästar idag! Testade att lasta Linna och Linnson tillsammans för första gången och det gick hur bra som helst. I den gamla transporten kunde vi endast ta en häst i taget och Linnson som hoppat över bommen några gånger har fått åkt med galler och allt möjligt tok för att hålla sig på rätt sida. Nu lastade vi bara in honom baklänges så han stod med nosen mot väggen, också gick Linna på hur enkelt som helst när det redan stod en häst där inne. Såå skönt med nytt släp. Allt känns större, säkrare och smidigare. Man behöver inte alls sitta och vara orolig hela tiden längre. 
 
Dessutom skötte sig båda två sig super i träningen. Vi körde först Via vägen (en träningsslinga utanför Hagmyren) med några intervaller för Linna, sen två varv runt banan i ponnytempo för att träna farten med Linnson. Linna joggade i Linnsons tempo heela tiden på banan och skrittade sedan nöjt av. Hon som annars brukar vara rätt duktig på att ha dragkamp med mig skötte sig hur bra som helst hela dagen och kunde utan problem springa i rygg, på sidan av eller framför lilla ponnyn. OM jag var överraskad efteråt? Kunde inte varit stoltare, haha. 
 
Både får pluspoäng så nu anmäls Linnson till ett (kanske lite tufft) lopp på Bollnäs nästa vecka. Sen laddar vi för fullt inför Hoting! 
Radarparet! ♥
Såhär ser det ut i transporten; 
 
#1 / / Manda Stillnert :

Skönt att kunna lasta båda och skönt att kunna lasta Linnson baklänges (y) Många hästar brukar ju tycka om de :)