/ Mølleslettens Linna /

Snabbjobb tillsammans med Linna

När vi var in förra vecka funkade det ju inte alls att jag körde Linna i sulkyn. Det var första gången vi testade, hon var grispigg och jag kände varken att jag hade balanen eller styrkan att köra henne själv. Så därför fick Peter köra henne i provloppet istället. Från honom fick hon toppbetyg och såklart det kändes bra, men jag hade ju såklart velat köra henne själv med. Efter den kvällen kändes det jäkligt hopplöst. 
 
Men det kändes absolut värt att testa igen! Så vi ändrade lite saker på vagnen så att jag fick lite bättre stöd och så kortade vi tömmarna. Och vet ni vad det gick såå braaa! Åh ni anar inte hur glad jag var!
Har tränat henne hemma i ett halvår och hon köptes ju för att jag ska kunna köra henne själv, såklart det kändes helkasst när det inte kändes som att det skulle kunna gå. Men nu så, lite framsteg. Det behövde vi! 
Värmde själv och sen körde jag själva snabbjobbet tillsammans med två andra kallblod. Visst hon var pigg idag med men jag hade så mycket mer att säga till om. Det lär dröja ett litet tag till innan jag sätter upp mig själv som kusk i ett lopp bakom henne men nu vet vi ju i alla fall att det går. Med lite mer träning så kommer det här bli så himla bra! 
 
Klicka på knappen till höger på översta bilden för att se fler bilder/videor från dagen 
 

Linna är det senaste tillskottet i hästfamiljen. Mitt första kallblod! Jag letade egentligen efter en snäll och lugn varmblodsvalack med mycket erfarenhet. En sån där typisk amatörhäst som jag kunde få mer lopprutin med. Men istället hittade jag Linna, ett energiskt litet kallblodssto. Jag importerade henne från Norge i december 2016 och sen dess har vi tränat tillsammans. Så idag var det snabbjobb som gällde! Jag själv har endast kört henne på banan en gång tidigare och då lekte hon mest med mig. Men idag ändrade vi om balanseringen (på kusken alltså 😎✌🏻) och det gick såå mycket bättre! Kalasnöjd med hästen också så det blir nog att jag anmäler henne till ett lopp snaart 🙉🐎💨💪🏻 / Matilda #hoppaspoängenräcker #mølleslettensLinna

Ett inlägg delat av Svensk Travsport🐴🦄 (@svensktravsport) Jun 14, 2017 kl. 4:43 PDT