/ Allmänt /

Sommarplaner

Har du några seciella saker du vill göra innan sommaren är slut, eller några saker du kanske redan har hunnit med att göra? Haha alltså jag själv har ärligt en hel lista med endast hästrelaterade (eller ja, typ endast trav) saker! Älskar sommaren för de ljusa dygnen och lite varmare dagar men det är faktiskt helt oslagbart hur mycket saker det faktiskt finns att göra så här års. Bara man haft tid och pengar skulle  man bara kunna tanka bilen och åka egentligen vart som helst varenda dag hela sommaren. Konsärer, festivaler, event, häftiga platser, fina tävlingar och roliga fester. Det är bara att välja! 
 
Jag har hunnit med de tre första sakerna på min lista. V75 på Gävle, elitloppshelg och så strömsholmsdagarna. Jag har också hunnit med en sväng till Umeå för att hämta hem transporten. Nu missar jag Jämtlands stora pris för att jag ska fota på ponnytravet i på Bollnäs istället, också missar jag Boden. Jag och Linnson var faktiskt inbjuden till att starta i deras Norrbottens lilla pris nästa helg, men vi missar det eftersom att syrran tar studenten precis samtidigt (tyypsikt va!).
Midnattstravet på Dannero byts nog ut mot Rättvik då Linna har ett lopp där. Sleipnerdagarna är en självklarhet om vädret är bra och hästrally har jag faktiskt inte bestämt mig för om vi ska starta i ännu. Skulle vara superkul, speciellt eftersom det gick så bra med Linnson i fjol, men jag vet inte om jag får någon med mig.. 
 
Jo men sen då? Falsterbo, Årjäng, Åland, Hoting, Axelvalla, Jägersro och Åby är bara sådana där sommardrömmar. Något man sagt att man ska åka på i alla år utan att ha kommit iväg. Men det skulle vara sjukt kul att åka på något. Jag menar om man tar en ska varje sommar har man ju gått igenom alla sakerna på några år, haha. ;) 
Nu när jag har körkort är det i alla fall lite enklare än vad det varit förut att åka iväg och hitta på saker. Men en fulltankad bil, boende och grymt resesällskap ska man ju hitta med! Så vem vill hänga med på road trip? *smile* 
 
Fyll gärna på min lista om ni tycker jag missat något spännande! Hudik Kalaset får nog bli ända festivalen i år men någon konser kan man säkert klämma in mellan alla hästtävlingar.. 
 
#1 / / Irmeli:

Vilken hästsommar du har laddat upp inför!:D

Svar: Haha ja verkligen! :D
Matilda Persson

#2 / / Anonym:

Du måste verkligen komma till Hoting :) ska själv dit den 8de och kolla på loppen

Svar: Kommer vi med i det planerade loppet så ska Linna starta där då! :)
Matilda Persson