/ L.H Adventure / trav /

Adventure start Dannero 26/03-2017

Dannero, breddlopp, voltstart. Loppet? Kanon! Värmningen? Katastrof! 

Hon är en rolig häst det här. Är hon på bra humör funkar allt hur bra som helst, men är hon däremot på dåligt humör funkar exakt ingenting. Hon bröt och sprang så snett det bara gick hela värmingen. Var ju knappt det gick värma så som hon höll på. Väldigt glad att jag har Johanna som är lugn och känner henne i sånna här situationer för hon såg då verkligen inte rolig ut att köra (glad man inte körde själv liksom haha). Likadan var hon första gången Johanna körde henne och likadant då som nu så gick loppet kanon trots riktigt kass värmning. 

Så ja men sen då? In i boxen och hur lung som helst. Vi selar på igen till loppet, sticker ut. Tre omstarter, hon tar det coolt ändå och tar sig iväg felfritt trots voltstart. Gör ett riktigt bra lopp, sprutar hur bra som helst men blir fast i trötta ryggar och blir 6a i ett lopp hon utan problem hade kunnat varit med längst framme.
Vi fortsätter kämpa ett tag till för visst finns det otroligt mycket kapacitet och vilja. Bara vi skulle slippa den här jäkla oturen någon gång så är hon ju med där framme, utan problem. Bara fortsätta att drömma! ♥

Såhär såg det ut strax efter att vi kommit fram till banan. Eftersom vi fick minuspoäng av kusken när hon inte ens hade fläta i luggen så måsta jag visa upp hennes snygga halva stubbman uppe vid öronen eftersom hon tidigare inte ens ville sänka huvudet när jag skulle tävlings fixa henne. "Har du med saxen?", jo det hade jag. Någon sekund senare hade LH tre pers som stod runt henne och klippte öron, fätade och fixade allt som inte jag kommit åt tidigare. Tror ni min prinsessa njöt något? Såå nöjd över all uppmärksamhet! 
Trav är underbart och alla människor man lär känna genom de härt är ju bara fantastiskt. 
Kolla så fin och glad hon blev!
Dannero
#1 / / Ellen:

Så fin!