/ Om mig /

Hektisk vecka

Blogg appen krånglar som vanligt och jag har ärligt inte ens haft tid att starta upp datorn förens nu. En kombination av hästkörning, skola, påbörjad omflytt här hemma och några gympass har tagit upp mesta av tiden kombinerat med att jag endast sovit några timmar per natt den här veckan och känner mig lagomt slut i både kropp och huvud. Jag har börjat gymma med några kompisar istället för att gymma själv som jag mest gjort innan. Vilket i och för sig är superkul men det gör också oftast att man blir där lite längre än planerat. Känns som att mitt tidschema har spruckit varje dag den här veckan, haha. Fullt upp och helgen kommer inte direkt bli lugnare för då ska det bli trav för hela slanten. 
 
Hästarna tränar i alla fall för fullt. LH startar på söndag, känns kanonfin. Linna hoppas jag på att få in på banan på lördag, hon springer bara fortare och fortare med mig här hemma och vägarna blir bara sämre och sämre att springa på. Vi har testat varit ner i farter som är fyra sekunder (!) snabbare än hennes rekord så alltså denna dam ska ni passa er för på banan i framtiden. Speciellt om jag kör för då vet vi redan garanterat vem som bestämmer tempot! ;) Flyttar snart in henne till banan snart så hon kan kuta runt bäst hon vill, kommer bli jobbigt (för mig, hah) i sommar annars.
Greve tränas också på fint, Johan har börjat kört honom mycket på senaste tiden vilket är kul. Snart får gubben nog följa med in till banan han med. Läängtar! Så till sist lillen då, på grund av mycket annat har Linnson (stackarn) fått en lugn vecka. Men vi tar igen det i helgen och framåt. Snart är det ju dags för honom att kriga på banan igen med! 
 
Till sist; denna nya tidning gillar jag starkt!