/ Foto / L.H Adventure /

Fotoinspiration och full fart efter vägarna

Har varit en längre tid nu som jag i stort sett bara haft med mig kameran när jag jobbat eller på tävlingsdagar. Inspirationen för att fota har liksom inte funnits där, alls. Men nu under lovet när jag ändå varit dålig har det blivit att jag tagit bilen och följt med när hästarna tränat istället. Och då har det varit perfekt att ta med sig kameran! Har fotat nästan varje dag den här veckan och det känns som att jag har hur mycket idéer som helst för framtida fotograferingar.
Igår följde jag med pappa och LH som sprang några vändor i backen och på rakan. Blev några bilder även då.
Tycker man börjar märka stor skillnad på LH rent utseendemässigt om man kollar på bilder från nu och i fjol vid den här tiden. Förutom mer hull så har hon byggt otroligt mycket mer muskler. Hon har mer kvar att utveckla men tycker hon börjar se rätt fin ut ändå. Jag tror som vanligt att denna tjej kommer ha bra mycket mer att visa på banan! 
Åh förresten så har jag har redan börjat tröttna på designen här på bloggen. Jag vill att bilderna ska vara betydligt mycket större, precis som det var förr. Så nu vet jag inte om jag ska ändra om allt eller om jag ska låta det vara som det är.. Vad tycker ni?  
#1 / / Ellen - tävlingsryttare:

Så fina bilder, som vanligt på denna blogg!

Svar: Tack så mycket!
Matilda Persson