/ Mølleslettens Linna /

Mer om gårdagen

Så nu vill äntligen datorn samarbeta så jag fått över bilderna från igår! Vet inte om det är datorn, kameran eller Lightroom som krånglar men ibland när jag ska föra över bilderna till datorn så hittas inte bilderna, eller så hittas de men programmet laddar och laddar utan att det förs över nå bilder. Någon som haft samma problem? Funkar ibland och ibland inte, otroligt irriterande. Speciellt när man vill föra över bilder lite snabbt innan man sticker iväg på nästa sak. 
 
Men nu när bilderna (äntligen) är överförda kan jag berätta mer om gårdagens banjobb!
Vi testade ny utrustning även igår. Köpte nytt bett förra veckan som Linna tränats på hemma, vilket funkade bra även på banan. Sen plockade jag av både benskydd och knäkappor (hon verkar ju ändå inte slå på sig något och använder det aldrig hemma) och tog på bootsen precis som förra veckna. Men nästa gång åker nog bakbootsen av med. Tycker hon fick ett helt annat steg när hon fick av sig knäkapporna och det syns även ännu tydligare när man jämför bilder från igår och tidigare gånger. 
Ove körde något varv och hon galopperade på samma ställe utan någon speciell anledning, så satt vi på en Murphy på vänster sida och testade igen. Gissa vad? Galopperna försvann helt och hon sprang hur fint som helst! Hoppas det inte var en tillfällighet, haha. Men kul att se hur något så litet kan ändra så mycket. 
 
Nästa gång hon ska in på banan kör jag nog henne själv. Fyra olika med väldigt rutinerade kuskar har nu kört henne på banan och jag har bara fått fina ord om henne, men alla har också varit överrens om att hon är väldigt pigg och stark. Känns som vi fått en bra grund och många bra tips, så nu är det dags att testa själv. Jag klarar av henne hemma så förhoppningsvis och frömodligen går det lika bra på banan med. :) Förhoppningarna är ju att jag ska köra henne själv i loppen i framtiden så vi måste ju börja träna för det redan nu! 
 
#1 / / Anita:

Fina bilder :D

#2 / / Sara:

Ser fin ut, lite vass kanske med tanke på utrustningen

Svar: Ja hon är pigg, men med det hon har på sig nu så funkar det bra. :)
Matilda Persson