/ Greve E. / L.H Adventure / Linnson / Mølleslettens Linna /

Tävlingsplanering

L.H.Adventure
Som sagt är det dags för LH att starta igen i helgen. Denna gång drar vi norrut, mot Dannero för breddtrav. Målet är att samla ihop så myket poäng som möjligt så vi kan ut i något bättre lopp sen. LH har känts kanon i träning sedan i ja, augusti (?!?) men har alltid otur i loppen och får aldrig riktigt chansen att visa vad hon går för. Voltlopp på söndag och det är en klar nackdel för henne. Men motståndet ser lite bättre ut än vad det brukar göra så utan galopp eller annat krångel har hon nog bra chans att få med sig lite extra poäng. Känns hon fortsatt fin efter den starten satsar vi på Bollnäs den 7 april, hon har verkligen ett kanonlopp där så det hoppas vi på. Men först ska vi se vad hon tycker om Dannero! Jag har inte startat där sen typ shettistiden, så ska bli lite extra spännande. 
 
Mölleslettens Linna
Linna har jag haft i rätt så precis tre månader nu och åh, ni anar inte hur läcker hon är. Jag kan inte påstå att vi alltid är överens och det märks att det är otroligt mycket häst i henne. Stark som satan och det vet hon om men när vi väl kommer överens så finns det nog inget läckrare än att sitta bakom henne. Känns ungefär som att hon springer en söndagspromenad i intervallerna, det tar så otroligt bra för henne och bara hon skippar galopperna någon gång så finns det en jäkla kapacitet. Men det är långt kvar och jag börjar inse mer och mer att jag köpt mig en ny Linnson i storlek xxl. Och det tycker jag ju i och för sig är väldigt bra, Men de är ju som de är de där hästarna och man kommer nog aldrig bli riktigt klok på dem. Årsdebuten däremot är planerad till 2 april på Hagmyren, alltså redan nästa helg. Hon står perfekt till i det här loppet och jag har väntat på den här starten såå länge nu. Blir hon diskad är det omkval som gäller men vi tar den smällen i så fall. Går det bra är det ju desto roligare. 
 Linnson
Linnson är nästa ut och jag Hoppas verkligen han också får starta den 7 april på Bollnäs. Är ett insprängt ponnylopp där som vi siktat in oss på länge. Egentligen var meningen att han senare samma vecka skulle göra en till start på Bergsåker men blev andra planer just den dagen så han får nog tyvärr skippa det loppet. Vi får helt enkelt hålla tummarna för att Bollnäs loppet inte blir inställt, vilket brukar kunna bli när det är sånna där lopp.. Efter det så är det stora målet att starta i Roger N Minneslopp den 17 april på Hagmyren. Han startade där i fjol men blev diskad, så vi tänkte försöka på nytt i år. 
Meningen med dessa lopp är också att jag ska få känna efter hur det känns att köra ponny. Efter de här två starterna måste jag nästan ha besämt mig för om jag vill fortsätta eller inte. Otroligt tråkigt egentligen men känns verkligen som att ponnytravet är ett avslutat kapitell, och i så fall känns det bättre mot Linnson att någon annan liten tjej eller kille får ta över.. Men kvar i min träningslista blir han allt ett tag till oavsett vad. 
 
 Greve E.
Greven tränas på för fullt men vi dröjer på starten. Har hittat ett lopp åt honom sista maj men vet inte ens om han ska starta då, känns långt fram tills dess. Vi har liksom inte brottomt så om debuten blir i mitten på sommaren eller när det nu blir spelar ingen större roll. Bara han får vara hel och fräsch. Men vi satsar väl typ på att han ska komma till start innan han måste kvala om. I slutet av april kanske han kan få vara med i ett provlopp i alla fall och innan dess ska vi ha hunnit åka in och tränat på banan. Får han vara hel så kommer han inte göra oss beskriven på banan i framtiden. En gång kung alltid kung, ni vet. ;) 
#1 / / Anita:

Fina bilder :)