/ Linnson / trav /

2:a plats!

Och vi gjorde det näästan! Längesen det var så nära en vinst som det var idag. 
 
Linnson hade 100m tillägg och hade han diskat sig i det här loppet skulle vi behöva kvala om igen. Så tänkte först och främst ge honom ett snällt lopp som han inte skulle behöva galoppera i för att känna att han hänger med. 
Gjorde två värmningar, ändrade lite i utrustningen och för första gången i år galopperade han inte i defileringen. Så jag tänkte; det är fan bara att gasa! Så det gjorde vi. 
 
Lite seg var han första varvet och en galopp i galoppkurvan tog han. Men när vi väl började komma ikapp kändes det som att Linnson bara bestämt sig, han skulle förbi! Så han ökade ytterligare, jag styrde ut i tredje spår och vi rundade fältet. Utan att han var tveksam, rullig eller hetsig. Han bara fokuseradet, framåt. Tillslut hade vi bara en kvar att passera och det blev en riktig upploppsstrid mellan oss och Cassandra med hennes ponny. När vi gick i mål visste ingen av oss vem som vunnit, så tight var det! Men Linnson och jag har nu nio andraplatser tillsammans och flera av de är tagna med just målfoto inblandat, lillkillen har ju för kort nos så vi förlorar alltid på det haha! 
 
Men vi sprang nytt voltrekord och ponnyn visade upp den där motivationen som jag saknat i honom det senaste året. Så sjukt kul och nu såhär efterhand gör det inte så mycket att vi inte vann. Linnson visade att även han kan och det räcker gått och väl. Det här var exakt vad både han och jag behövde! ♥
 
500m kvar; 

ca 150m kvar (kolla efter den orange pricken mitt i bilden); 

Och så en nöjd kille efter loppet! 
 
Gjorde även sista resan med gammeltransporten idag.. Ska bli så skönt med nytt och eget! Men vi har åkt otroligt många mil med den här och vi har haft riktig tur som fått lånat den av Staffan under alla dessa år. 
Nu står nya släpet och väntar på Umesläp. Ska bli spännande att se!