/ Allmänt /

Alla dessa högerskor

Förra veckan skrev jag om det sorta i-landsproblemet med en skitig rullstol. Denna vecka fortsätter vi med högerskor. Liksom hur onödigt är det egentligen för mig att behöva köpa båda par skorna när jag bara behöver vänsterskon? Egenligen borde man ju kunna få rabatt och endast köpa en sko. ;)
Och har ni någon gång tänkt på att det alltid är högerskon som står framme i affären som visnings och provexemplar? 
 
Har samlat på mig ett gäng stor genom åren och har faktiskt en "skobytar kompis" i Malmö. Hon saknar sitt vänstra ben och jag mitt högre. Vi har samma skostorlek och brukar träffas ibland, prata och byta skor. Faktiskt väldigt kul och rolig lösning på det hela. Även hittat en grupp på fb när man kan sälja och köpa just bara en sko. Så har ni tappat bort ena skon men fortarande tycker det är att sälja så är det dit ni ska vända er haha.
 
#1 / / Rebecka:

Har du kollat med typ ortopedtekniska? Jag har olika storlek på fötterna, det skiljer två storlekar så jag måste köpa olika strl. Jag får en rekvisition från ortopedtekniska så att jag bara behöver betala för ett par fast jag köper två, landstinget betalar det andra paret... Tänkte att det kanske blir nått liknande för dig, så att du faktiskt får betala halvpris?

Svar: Nej aldrig kollat med dom! Visste inte ens att det gick att få ut nå sånt. Får kolla där. 😁
Matilda Persson

#2 / / Clara:

Vilken rolig och praktisk lösning att byta med varandra!