/ Foto / trav /

En helt fantastisk helg

En helt fantastiskt helg har gått mot sitt slut och jag har återvänt hem till lilla gården igen efter en helhelg i Stockholm med trav i världsklass, fest, underbart folk och fantastiskt väder. Elitloppshelgen är över och det känns faktiskt lite tråkigt. Man har väntat på det så länge, och så helt plötsligt är det över. 
Jag har haft pressackreditering över helgen och har har en hel drös med bilder som ska redigeras och skickas iväg. Jag har träffat nya som gamla vänner, festat på Pure, klättrat i trappor, sovit på hotell, besökt Wenngarn, trängts på Solvalla, fått värdens bränna och framförallt - haft jäkligt kul. Oförglömlig helg, tusen tack till alla er som gjort helgen till det den var! 
Det HÄR är ändå årets höjdpunkt. Man köar från tidig, tidig morgon för att få de bästa platserna. När grindarna väl öppnas är det som travets varjant av ko släpp. Folk springer allt vad de har och alltså wow vad häftigt det är! 

Brukar inte bli nöjd med bilder på mig själv men Meta Sjödin fick till en riktigt bra bild på mig med publikmassan i bakgrunden. Maffigt! 
 
Fantastiskt helg, och vilken häst han är Timoko!
Känns lite tråkigt att helgen är över, men sommartravet har precis börjat och jag har en hel lista av travbanor och evenemang jag tänkt besöka i sommar. Behöver bara en fulltankad bil, roligt ressällskap och en laddad kamera så kommer den här sommaren bli oslagbar! 
Solvalla / Timoko / elitloppet 2017
#1 / / Rebecca N:

Alltså du är förjäklig med kameran😀

#2 / / Rebecca N:

Alltså du är förjäklig med kameran😀