/ Om mig / Stallet /

Kommande starter, uteserveringar och återbesök

Bloggen har stått tom i några dagar men det har absolut varit en händelserik vecka. Jag har försökt bloggat men bloggportalen har krånglat var och varannan gång. Antingen har det inte fungerat att logga in, eller så har jag kunnat skriva ett blogginlägg men så har det blivit "något gick fel" när jag tryckt på publicera. Ni antar inte hur irriterande det har varit! 
Men här under kan ni läsa en sammanfattning av dagarna ni missat! 
 
Torsdag
Linnson fick en tur upp på berget. Rädd som han är för allt så blev det lite skutt och tvekan (älgspår är inte att leka med vettni) men annars kändes han fin och framåt. Startanmäld till Bergsåker nästa torsdag, bra lopp så ska bli spännande att se. Men nära till omkval igen så får väl att köra på säkerhet oavsett..
 
Fredag 
Greve fick nya fina fötter av hovis Clas, jag var på föreläsninge med skolan i Hudik och eftermiddagen/kvällen spenderades i Sundsvall med Julia och Evelina. Vi åt och drack gott, testade lite olika uteserveringar och hade det mysigt. 
 
Lördag 
Karneval för gymnasie eleverna och syrran som går ut i år var med i tåget. Jag var såklart på plats för att fota och fick några riktigt härliga bilder. Efteråt åkte jag iväg till Gävle för att kolla på V75 tillsammans med Johan och Maria. Inte lika bra väder där nere men väldigt fina hästar! Blev lite bilder där också.. 
 
Söndag
Klockan är i skrivandets stund ca 17:30 och jag har ärligt talat inte gjort ett smack ännu. Infektionen började komma tillbaka igår och känns av väldigt väl idag. Dessutom har jag åkt på en förkylning och kan lätt konstatera att den kombinationen slog slut på mig rätt så fort. Känner mig mör i hela kroppen och huvudet känns som en endaste gryta. 
Men ska i alla fall ut och träna påånni snart, ska han starta så måste han ju röra på sig. Johan sköter för övrigt större delen av träningen på Greve och både Linna och LH vilar fortfarande så jag har ju "bara" Linnson kvar att träna för tillfället. Skönt nu när man är lite klen men ändå vädligt tråkigt.. Men återbesök för LH snart och Linna får vi se vad det blir med.
Fina äventyret ♥
#1 / / Anonym:

Kommer det någon film från provloppey snart? Mycket förväntansfull!

Svar: Jadå, ska bara redigera klart så kommer det ut sen 😁😁
Matilda Persson

#2 / / j:

Vad god pizzan ser ut!