/ Stallet /

Ompysslade deluxe

Här har vi först haft ut en equiterapeut som gått igenom stallets alla tävlingshästar, och sen hovslagare och körhjälp till LH som fått tagit sin första motionsrunda på nästan en månad. Full fart. Hur pepp! 
 
Alla fyra fick faktiskt bra beröm av hon som var ut och kände igenom henne. Linna var spänd i armbågen men det tror vi kommer från benet som fortfarande är svullen. Så hon fick testa både biolight och akupunktur.
LH som annars brukar kunna vara spänd i ryggen var helt bra. Men hon är ju både behandlad, vilad och solad (bästa medicinen för den där hästen är ju faktiskt värme, haha). Ska bli spännande att se vad veterinären säger om henne på måndag. Hon känns fin i alla fall, och Clas som körde idag var nöjd. LH skötte sig bra och de kunde faktiskt ut på en liten mystur utan att LH skuttade runt av överskottsenergi. 
Greve var lite stel men annars inget speciellt på honom heller. Linnson ska starta på torsdag så hon bara kände lite på honom och han var lite känslig i ländryggen. Men är väldigt känslig/kittlig i hela huden han också så var lite svårt att avgöra egentligen.. Men hyfsat bra där också. Får väl knäcka till honom någon annan gång om det behövs. 
 
Men så kul med bra betyg på hästarna! Hoppas det håller i sig och att de fortsätter vara fina, så vi kan träna på och starta snart med allihopa. Veterinären får både LH och Linna träffa på måndag. Sen hoppas jag på att vi slipper det ett tag framöver..  
För övrigt; har ni sett hur GUL Linna är?! Hon står ju som svart i passet men det märks verkligen att pappan heter Bork Odin i alla fall haha!