/ Greve E. /

Provlopp med Greve E.

För att sumera allt kort så; helgrymt häst - urkass kusk! Nästan så i alla fall.. 
För ååh vad irriterad jag blir! Jag vet exakt vart jag ska vara på volten men inte fan är jag på rätt ställe när det väl är start. Dessutom var det licenslopp (så tre omstarter) och Greven tyckte såklart det var hur onödigt som helst så han gick ner till skritt i volten och det var ju inte det bästa eftersom det även var vi som ledde volten. Såå ja, tre försök och tre kuskmisslyckanden. De kanske inte var så hemskt voltat ändå men långt ifrån ok, märks att det var snart ett år sen sist i alla fall.. 
 
I själva loppet visade Greven, som annars kan betraktas som lat, upp en riktigt pigg sida. Fick hålla igen bra mycket och han var ändå upp i rygg på de andra och ville helst av alla bara styra ur klungan och köra full fart. Att hålla sig i något fast tempo var ju inge kuuul!  
Ja det verkar då varken vara nå fel på hållbarheten eller konditionen på den här hästen i alla fall, Greve kändes riktigt läcker och jag tycker faktiskt han nästan känns snäppet bättre nu än tidigare.. Bara hålla tummarna för att han får fortsätta vara hel så ska nog det här bli superkul! 
Hade med hjälmkameran och filmade, vill ni se? 
Hagmyren / provlopp
#1 / / Anonym:

Såklart vi vill se!

#2 / / Anonym:

Klart att vi vill se!!