/ Linnson / trav /

Resultat och bilder från Hagmyrens ponnytravdag

Blandat resultat för min och Linnson´s del idag. I första loppet blev det en diskning och den tar jag på mig. Han kändes stabil och fin så jag testa smacka på honom med tömmen och det gillades inte, istället för att öka drog han iväg i en långgalopp och hade inte en tanke på att stanna (dumma matte ska inte få tro att hon kan göra vad hon vill!). Diskad och han gick såklart hur fint som helst efter diskningen, haha. Surt men bara ta nya tag! 
 
Andra loppet hade lillen taggat ner lite, tog förvisso en galopp här också men lyssnade bättre vilket resulterade i en tredjeplats för oss på tiden 2.03,2. Alltså den där tvåminutersgränsen hade vi ju varit förbi för länge sen om vi skulle lyckas ta oss runt ett helt lopp utan galopp! Han snittade runt tiden 1.55-57 i stort sett hela loppet  men den där dumma galoppet ställde till det för oss. Meen det tänker vi inte vara bittra över idag för vi fick vår rosett och Linnson visade åter igen att den där kapaciteten finns där någonstans. Baara att leta nya lopp!
 
Fotade så mycket jag hann mellan mina egna lopp. Inte alla ekipage fastnade på bild men många rätt så många ändå. Väldigt kul att fota just ponnytrav för alla ser så glada ut! 
#1 / / Manda Stillnert:

Steget har han ju iaf 💪 Roligt och se en ponny med sådana aktion 😀

#2 / / Manda Stillnert:

Steget har han ju iaf 💪 Roligt och se en ponny med sådana aktion 😀