/ Linnson / Mølleslettens Linna /

Start på hemmaplan och min hjärtevän är halt

Idag är det heldag för ponnytravare här på hemmabanan! Som vanligt alltid dåligt väder när vi ska ha trav här på Hagmyren men jag hoppas verkligen på att vi slipper allt för mycket regn. Linnson och jag ska starta i två lopp och däremellan ska jag fota så mycket som möjligt. Förutom det dåliga vädret så kan det ju inte bli annat än bra! 
 
Det blir däremot inga lätta lopp för Linnson idag och jag tänkte från första början inte ens starta. Men kändes tråkigt att hoppa över när det ändå var på hemmaplan. Men vi skulle verkligen behöva lite flyt idag! Hans helkassa röd behöver det och ja, jag tror hela stallet behöver det just nu. Något positivt. Hemma i stallet står både LH och Linna på box och Linna som gjorde sitt bästa träningspass typ någonsin tidigare i veckan hittade vi vrålhalt i hagen i fredags. Vet fortfarande inte vad det är och alltså, jag har levt med smärta i över tio år utan att klaga allt för mycket men att se sin hjärtevän ha ont tar kål på mig. Vet inte hur många gånger jag grinat i helgen trots att jag försöker övertala mig om att det, som veterinären vi ringde och rådfrågade också tror, är lymfangit. Men såklart tror man alltid det värsta och jag klarar verkligen inte av att se henne ha ont. Förhoppningsvis är det inget allvarligt ändå och vi fortsätter ha kontakt med jouren.. 
 
Men idag ska vi försöka tänka positivt och framförallt ha kul
Här ser ni benet. Svullnaden går liksom från insida kota, upp längst baksidan och sen ut på utsidan av knät och slutar strax ovanför. Hon är öm som bara den, speciellt strax ovanför knät. Men veterinären tror på lymfangiten och jag hoppas på det med. Men ser hon inte bättre ut när jag kommer hem från travet tvingar jag nästan ut en veterinär oavsett vad de säger... 
#1 / / Stuteri Tusen:

Det gick ju bra med Linnson idag. I alla fall det andra loppet. Grattis! 🏆

#2 / / Stuteri Tusen:

Det gick ju bra med Linnson idag. I alla fall det andra loppet. Grattis! 🏆

#3 / / Stuteri Tusen:

Det gick ju bra med Linnson idag. I alla fall det andra loppet. Grattis! 🏆