/ Linnson / trav /

Dubbelseger och Klubbmästare 2017

Linnson skötte sig galant idag! Först startade jag honom i Klubbmästerskapet där vi vann trots mycket tillägg och han fick jobba på bakifrån. Ingen galopp och riktigt taggad ponny. Så kul!  Känns väldigt tråkigt att Linnson blev förkyld där i höstas när han låg på topp för hela året har han verkligen blommat ut mer och mer. Sänkt rekordet flera gånger och även fast vi bara har en officiel seger så har han tagit totalt 5 segrar om man räknar med Freddys Minne, bygdetrav osv. Linnson är betydligt mycket mer tryggare i sig själv och efter alla  utrustningändringar så verkar vi hittar något som passar honom bra. 

Clas har varit med och mixat med Linnson hela sommaren och belöning för det fick han idag för Clas fick den stora äran att köra Linnson i Gubb och Gummloppet idag där de också vann. Hur kul? Dubbelseger för Linnson! 
Jag själv körde en Shettis vid namn Doxey i g&g loppet och jäklar alltså, man glömmer hur svårkörda de där småttingarna är. Ni shettiskuskar gör det verkligen grymt bra!  (null)

(null)

(null)

#1 / / Anonym:

Grattis till dina fina framgångar med Linnson. Ska bli spännande att se hans fortsatta utveckling.

Svar: Tack så mycket!
Matilda Persson

#2 / / Stuteri Tusen:

👏👏👏❤❤