/ Sjukhuset&Sjukdomen /

Inskriven på sjukhuset

Först och främst tusen tack till alla er som kommenterat eller på annat vis hört av sig efter förra inlägget. Jag har fått så otroligt mycket stöd och pepp från så himla många olika håll som jag inte alls hade räknat med. Tusen, tusen tack till er alla! ♥
 
Sen måste jag faktiskt säga att jag, faktiskt, skrev ett inlägg igår kväll/natt som tydligen inte publicerats. Förmodligen var det väl jag som glömde att trycka på lägg ut knappen bara men jag blev så chockad imorse när det inte fanns ute, haha. 
 
 
Igår var det i alla fall full fart med skola, packning, fika besök, möte på Hagmyren och stallet. Och imorse morgonfodrade jag hästarna och pussade hejdå på alla mular. Alla fick en extra morot och förutom Greve som (förmodligen på grund av morötterna) var extra kelsjuk så var det ingen som verkade förstå varför matte skulle klänga runt halsen på dem så tidigt på morgonen. Önskar jag kunde berätta för dem att jag nu kommer vara ifrån dem ett tag samtidigt som jag önskar att jag själv visste så lite som de visste, haha. Åh, kommer vara så himla tråkigt att inte kunna vara i stallet på ett tag framöver! Räknar med en månad, om jag klarar mig utan infektioner, och det är ju typ en hel evighet utan hästarna!
 
I skrivandets stund sitter jag i sjukhussängen på ett patienthotell här på Karolinska. Idag har det i stort sett bara tagits prover, annars har det varit väldigt lugnt. Imorgon 07.00 läggs jag in på riktiga avdelningen och sen är det bara att vänta på operation. Inte fått någon riktig tid men förmodligen efter lunch någon gång kommer de att amputera. Så håll alla tummar ni kan för mig för jag tror jag håller på att bryta ihop av nervositet snart här borta! 
Jag ska försöka få till ett inlägg imorgon också. Men om inte så kan ni följa min instagram där jag uppdaterar instastoryn så mycket jag bara kan. MATTTTII heter jag där. Annars lovar jag att både innan och efter operationen hålla er så uppdaterade som jag bara orkar med! 
CRPS
#1 / / Anonym:

Hej
Jag har oxå crps i mitt vänstra ben, har haft det i många år. Benet funkar inte alls o går ej att böja i knävecket, samt smärta från hell. Skulle gärna vilja ha namnet på din läkare.
Tack
/ Jeanette