/ Foto / Om mig /

Så var denna lägervecka över

En sjukt intensiv vecka börjar lida mot sitt slut men det är grymt vad kul vi haft! Jag har sedan förra söndagen jobbat på Bosön med ett ungsomläger som RG aktiv rehabilitering annordnat och schemat har verkligen varit fullt av aktiviterer. Vi har varit igång från morgon till sen kväll och jag har jobbat med helt fantastiska ungdomar och ledare och lärt känna så himla mycket härliga människor. Dessa läger är verkligen guld och jag hoppas att flera av ungdomarna tycker de här lägrerna betyder lika mycket för dom som de gjorde för mig när jag för några år sedan själv var deltagare. Att bara få träffa personer med ungefär samma förutsättningar gör mycket och att sen få testa på nya saker och utmana sig själv under en veckas tid, ja det kan ju inte bli mycket bättre! 
 
Jag har tyvärr under veckan haft rätt mycket problem med infektionen och det känns verkligen i kroppen nu när jag fått kommit hem och slappnat av. Denna söndag får det bli vila och återhämtning så kanske kroppen sammarbetar lite mer sen, förhoppningsvis.. 
 
Lite mer bilder från lägret! Om någon av er som hamnat på bild ångrat sig om att det är ok att lägga upp så säg till. :* 
 
#1 / / lars:

Sicket härligt gäng, Ni verkar ha en kul intensiv vecka Tack för att du delar med dig