/ Greve E. /

Sista kuskstarten innan operationen

Idag var det dags för Greve att starta igen efter ett uppehåll sedan juli. Voltstart och vi hade spår 1. Första gången jag fick leda framvolten och eftersom Greve brukar ta det rätt chill och helst typ skritta runt volten så var jag lite extra nervös inför loppet (för jag är ju aaaaldrig nervös annars, haha). Men det gick hur bra som helst! Vi kom iväg bra men fastnade bakom en trött rygg och kom i mål allra sist. SÅ tråkigt med tanke på hur motiverad och fin Greve kändes men inget att göra åt nu efteråt. Gubben var duktig och det är huvudsaken! 
 
Men nu hänger jag, tyvärr, in kördressen på obestämd tid. På tisdag skrivs jag in på Karolinska och på onsdag amputeras benet. Så får vi se hur lång tid det tar innan jag är tillbaka i vagnen igen men jag hoppas det inte tar allt för lång tid. :) 
#1 / / Lisa:

Greven ser verkligen så väldigt vänlig och trevlig ut! ❤️

Svar: Ja han är verkligen en riktig guldklimp! Den bästa läromästaren som man kan önska sig. <3
Matilda Persson

#2 / / Anonym:

Lycka till med allt nu! Mvh Christina i Sala en av andelsägarna till Snyggast

#3 / / Sanna:

Såg loppet, vilken otur att ni drogs sist. Han såg verkligen super ut hoppas att du är tillbaka snabbt.

#4 / / Anonym:

Lycka till med din op och tillfrisknande och i allt. Styrke kramar 💖

#5 / / Carro:

Håller tummarna men tror detta kommer bli jättebra! Och under tiden som kuskdressen ligger på hyllan får du väl passa på att sy in den nu när inte benet behöver få plats ;) Så småningom är du, och dina fina hästar, redo att rocka banorna igen!