/ Mølleslettens Linna /

"Trav är trav"

Ååh vilken j*kla skitdag! Först lös sko och svinhalt efter vägarn, sen blir Linna diskad i sitt lopp, vill sen inte gå in i transporten och när hon väl går in så lever hon rövare tills hon knäcker hela halsringen och vi får stanna för att lasta ur henne - då välter hela hästen omkull och ligger å sprattlar på isen istället... Åkte hem och hämtade resesällkap så gick sista biten hem lugnt sen. Men en resa från Bergsåker har nog aldrig känts så lång förut! Usch vilken dålig travdag. Hoppas på något bättre tur imorgon.. 
#1 / / Åke:

Kjänns lite fel att va glad for at en tjej får amputera sitt ben. Men så er det vel. Hur lång tid vil det gå til du er igång med det du håller på med, och vad kommer att bli annorlunda? Bara smärtan, eller skal alt va lättare?
Ska du få protes anpassad, eller fortsätta i rullstolen?

Svar: Hur lång tid vet jag inte, är så beroende på. Men förhoppningsvis inom en månad. Smärta vet man inte i och med eventuella fantomsmärtor. Men beröringskänsligheten och infektionerna slipper jag. Protes kommer eventuellt testas ut i framtiden och jag hoppas att det här kommer gör att jag i alla fall kommer upp mer på kryckor. Men det är också något vi får se i framtiden. :)
Matilda Persson