/ Allmänt / Om mig / Sjukhuset&Sjukdomen /

Ytterligare några dagar har gått

Lite mer uppdatering börjar det väl bli dags för? Jag har knappt orkat kollat på mobilen de senaste dagarna så att skriva ihop något har inte varit någon idé. Men känns lite bättre nu ikväll så lika bra att passa på! 

Är smärtan som krånglat mest samtidigt som medicinerna har gett mig dåligt blodtryck och illamående. Så har blivit lite av en ont cirkel av allt. Endast tagit mig upp i rullen vid två korta tillfällen och det har gjort donder ont så jag har fått fortsatt att spendera mina dagar i sjukhussängen även om jag helst hade velat vara "uppe på fötterna" redan nu.
 Skulle haft över "travgänget" igår så vi kunde kolla på V75. Brorsan, Sandra, Kevin och Staffan hade åkt hela vägen hit för att hälsa på men travet hann inte ens börja innan de blev tvungna att gå ut. Det gick bara inte. 😷 Men de fick en eftermiddag på Solvalla istället så jag är glad att de kunde roa sig ändå! Lite pengar vann vi me, tydligen. 😎 Och jag fick kolla ikapp travet senare idag istället. 

Men är ju endast några dagar sen amputationen har gått så är väl bara gilla läget, det kan ju trots allt bara bli bättre nu, eller hur? Tar en dag i taget helt enkelt. 💁‍♀️ Det får vara jobbigt ett tag.  (null)

(null)

#1 / / Anneli:

Du har helt rätt inställning! Och efter allt du gått igenom så är det ofattbart att du fortfarande har den inställningen. Jag hoppas verkligen att du fort kommer komma tillbaka och få ordning på ditt nya liv. Så kämpa på! Du kommer fixa det här med!!
MVH
Anneli

#2 / / Anonym:

U have got the right spirit! Keep on fighting, soon there will be results!

#3 / / Carola Nyström:

Heja bästa Matilda! Jobbigt med smärtan men det måste väl bli bättre, FORT!! Sköt om dej ♥

#4 / / Jenny:

Heja, heja, du är fantastisk! Snart nog är du tillbaka på banan igen (i dubbel bemärkelse) 🙂

#5 / / Karin:

Jag är imponerad av att du redan orkar blogga. Du har ju gått igenom en stor operation. Man kan inte ha för stora förväntningar i början. Jag har aldrig varit med om en operation som jag inte har ångrat första veckan. Ge dig till tåls så blir det snart bättre. :-)

#6 / / Helena Hammarskjöld:

Du kommer att klara det här galant. Med din styrka och det stöd du har runt om dig så kommer du snart vara tillbaka hos hästarna och på banan. Ta det bara lugnt och gör inte mer än vad du orkar!!

#7 / / Anders Kjällman:

Kom igen M det är bara snöslask o elände i hembygden men jag fattar att du längtar ut fr den konstlade miljön Synd att du inte såg Linda , kolla videna o Oskars körhand den e nåt att ta efter. Hoppas nu att kroppen läker och att du inte ger upp det vet vi HA de
A

#8 / / Fanny Ståhl:

Skönt att det gått bra. Hoppas att du känner dig bättre så fort som möjligt!