/ Allmänt / Om mig / Sjukhuset&Sjukdomen /

Uppdatering från ungdomslägret

Hej och en liten snabb uppdatering här! Får börja med att säga att läkarbesöket i måndags gick huur bra som helst. Sådär för ovanlighetens skull! Jag har fått positiva besked och det känns såå bra. Men jag tänkte skriva ett mer utförligt inlägg om det i slutet av veckan för just nu är det verkligen fullt upp. Jag är ju lägerledare på Bosön denna vecka och det är verkligen full fart från morgon till kväll. Klockan är liksom snart tolv och då har vi varit igång sedan halv sju imorse utan paus. Mitt infekterade ben mår pyton av detta men Jag mår så bra av det och vi har så himla kul! Massa aktiviteter, skoj och gemenskap.  (null)

(null)

(null)

(null)

/ Om mig / Sjukhuset&Sjukdomen /

Tillbaka på Karolinska

Idag får ni gärna hålla en extra tumma för mig som idag - äntligen - kommer besöka ännu en ny specialistläkare. Denna gång åter igen på Karolinska sjukhuset. Fyra år sedan jag var där sist och nu har väntat på den här tiden i snart ett år så jag hoppas verkligen på att denna läkare är så bra som alla säger. Whis me luck! 
Och jag hittade inte en endaste seriös bild på mig där jag inte satt bredvid en häst, så nu får ni leva med en fin filterbild 
/ Om mig /

En vecka som förebildsledare

Äntligen rullar bilen tillbaka mot Bosön och härliga RG gänget! Jag har både deltagit och jobbat på deras läger lite till och från - och det är verkligen bland det bästa som finns. På grund av satsningen med hästarna är det nästan ett och ett halvt år sedan jag jobbade med dem sist men när de frågade denna gång kunde jag bara inte säga nej. Jag kommer detta läger vara på plats som förebildsledare på ett ungdomsläger för 15-18 åringar som på något vis har en fysisk funktionsnedsättning och vi ska hitta på så sjuk mycket kul den här höstlovs vecka så ni aaanar inte! Kommer uppdatera er lite eftersom. Så taggaaad! 

Bilderna är från tidigare läger