/ L.H Adventure / Mølleslettens Linna / trav /

En andraplats och ett montékval

Åh vilken dag! Först blir Adventure tvåa med min i sulkyn och sen klarar Linna montékvalet. Jag menar hur duktiga tjejer har jag inte?! 
 
Att jag skulle köra LH i lopp bara för någon månad sedan kändes stort men vi planerade redan när vi hittade proppen till loppet att det var jag som skulle köra. LH har ju varit borta från banan sedan i april och efter det har hon i stort sett blivit utdömd av de två veterinärer som kollat på henne. Men hon fick ett långt uppehåll i somras där hon bra fick vara häst i beteshagen och det gjorde henne verkligen gott både för kropp och själ. Efter det är det Johan som tränat henne mest och jag har istället hållt mig till Greve, så det är egentligen bara nu senaste månaden som jag själv kört henne i träning på grund av hur hon har kunnat betett sig. 
 
Men tränat på bra det har hon verkligen gjort ända sedan vi satte igång henne igen. Vi hade ett bakslag när hon för några veckor sedan fick en lättare släng av korsförlamning (och i passet efter det flög hon som bara den så fort hon kom ut på vägen). Men hon känns annars både starkare och på något vis klokare. Eller ja, innan jag fått henne till vingen idag bjöd hon ju på en liten nära döden upplevelse när hon studsade rätt mycket uppåt; Meeen äventyret våran varken hoppade ut riktigt eller sparkade, vilket jag vet att hon faktiskt hade kunnat gjort om hon känt för det. Och när jag väl fått henne till vingen gick det ju galant! 
Johan sa innan att han var besviken om hon inte skulle vara bland de första tre och han hade ju koll på läget, vi var ju inte allt för långt infrån vinst. Vilken känsla! Vann loppet gjorde en annan "ponnykusk" från Hagmyren så kändes ju inte som man förlorade mot fel person heller. Kul för Frida som tog sin första vinst, den bjöd jag på (säger vi)! ;) 
 
Linna stod snällt och väntade hela dagen och sköttes sig sedan galant i sitt kval så nu har jag en till montéhäst! Vi får se när det blir en montéstart men känns i alla fall bra att ha henne kvalad. :) 
Bollnästravet