En bra onsdag, helt enkelt

Skola, gym och fyra av hem hästar motionerade samtidigt som höstvädret har varit på topp. Det lär väl ändå räknas som en bra dag då va? 
LH körde Johan imorse. Hon råkade ut för en lättare korsförlamning förra veckan och skuttade bra högt gången vi (Johan) körde efteråt (förmodligen för hon hade ont i ryggen). Men idag gick det bra och hon hade tränat på bra. Så förhoppningsvis var det bara en engångsgrej.. 
Jag själv tog Linna en sväng upp på berget och några vändor i sandbacken. Riktigt taggad tjej idag som helst sprang lite fortare än vad matte vela men hon får nog godkänt ändå. Vi skulle behöva ta oss in på banan eller Via någon dag så att hon kan få springa av sig lite överskottsenergi i ett par intervaller. Linna har bara tränat hemma sen förkylningen och det börjar märkas nu, haha. 
 
När jag kom tillbaka med henne hade Elsa redan hunnit kommit hit och börjat fixa med ponnysarna så vi kom iväg rätt fort även med dom. Elsa är gamla Bellas medryttare och de trivs såå bra ihop! Idag tog vi först en vända i skogen på en sån där väg som vagnen knappt tar sig fram på (men så sjukt mysig väg) och efter det fick även ponnysarna ta några vändor i sandbacken. Linnson i trav och en taggad Bella på 23 år i full galopp. Så himla härligt! 

Och kolla här, min färgskiftande häst har gått över från mörkbrun till svart (med lite bruna fäckar) nu. Tror hon har ny färg varje månad, haha!