/ Ess Daffodil /

Ess Daffodil uppdatering

Rätt så precis tre veckor sedan Daffodil köptes in och så mycket mer uppdatering om henne har det inte blivit sedan dess. Så här har ni en liten uppdatering!
Hon står ju hos Caroline Holm så förutom att åka och ge henne morötter gör vi egentligen ingenting själv med henne utan allt går genom Carro.
Men ryktet går om att vår nya lilla kompis har varit lite "surig" och rätt så misstänksam till sele och allt vad som hör till. Meen i förra veckan släppte allt och hon tar nu styrningen bra och i helgen fick hon för första gången testa att ha vagnen på ryggen. Hur duktig som helst och allt går bara bättre och bättre. Hovis har även varit ut och tagit av skorna så hon får gå barfota ett tag till. Så har varit mycket nytt för lilltjejen dessa veckor! 

Planen är att hon får stå där på "dagis" tills hon är helt inkörd, någon gång i december troligtvis. Sen får hon flytta hit också tar vi över träningen här. Men än så länge är det ingen stress att ta hem henne. Hon går på lösdrift med ett helt gäng andra ettåringar och tränar lite hantering varje dag. Också är både husse Johan och jag ut ibland och ger morötter. Så jag hoppas hon tycker hon kommit till ett bra ställe trots allt, lilla tjejen!

Vad tror ni förresten hon ska ha för smeknamn? Daffi (daffy?), Blomman? Jag ville kalla henne för Esset men det blev ratat av Johan, haha. 
#1 / / Anonym:

Jag undrar bara om du kommer uppmärksamma november som crps månaden igen ?
Tack för svar

Svar: Inget jag har planerat, men kanske. 😊
Matilda Persson