Sjukhusvecka och kriteriehelg
Vecka 39 startar idag och för mig innebär det såväl sjukhus som hästauktion,trav och födelsedag! Så en spännande vecka kan man väl ändå säga. Kommer vara på plats på rehabet i Sandviken denna vecka för att träffa läkare och sjukhus teamet. Sen när jag är klar här bär det vidare mot Wenngarn och kriterieauktion. Så får vi väl se vad som händer där... 
Resten av helgen är lite svår. Fyller år på lördag och hade mer än gärnat stannat kvar efter auktionen och firat födelsedagshelgen på Solvalla med fint trav. Men osäkert på om jag får med mig någon på det, men åkte ju ner själv ifjol och bodde på hotell och det var ju inte helt fel det heller haha. Vi får väl se hur jag gör? Kan vara skönt att vara hemma med hästarna också om man ändå varit hemifrån hela veckan.. 
Bilden är från instagram och hör väl egentligen inte alls till inlägget MEN; kolla vad blond jag gått och blivit igen. Känns så braa! Lite ljust och fint såhär på hösten liksom. 
Produktfotografering för Yesbox Stallströ
Idag blev det en liten tur till Skutskär för att fota spån. Den ni! Evigheter sedan jag fotade något annat än hästar och ja, första gången jag fotograferar spånbalar på det här viset. I huvudtaget så är jag inte så van att fota just produktbilder, men väldigt kul att Yesbox ville testa mig som fotograf ändå. Dessutom väldigt kul att prova på att fota något nytt! 
 
Inte helt hundra..
Jag har fram tills idag aldrig behövt stryka en häst inför ett lopp, och jag hade verkligen hoppats på att jag skulle få slippa det med. Men Linna som idag skulle ut och tävla i Östersund är inte helt hundra och jag har haft såån ångest över det här. Hon har inte gått ner i puls som hon ska efter de senaste träningspassen men i övrigt är hon pigg och kry, faktiskt riktigt fin i träning. Ingen temp har hon med och ingen hosta. Men då jag var osäker så fick jag en tid hos veterinären igår eftermiddag där vi kollade henne i halsen och såg att hon hade lite, lite slem. Och veterinären sa att jag fick välja själv, gå på magkänslan. Jag tror absolut hon skulle kunnat starta, egentligen. Så känns det i alla fall i träning. Men Något är det som Inte stämmer. Dessutom har Linnson börjat hosta och Linna har ju bevisligen något som inte är 100% i halsen.. Så ja, jag strök. Riktigt tråkigt då hon inte har så många passande lopp och jag var nöjd med både kusk och startspår. Men så här fick det bli och det är det som känns som det bästa för hennes del. En veckas vila sen är vi förhoppningsvis tillbaka igen!