/ Stallet /

Finns det något roligare än att sitta bakom en glad häst?

Igår lastade vi in Linna och Linnson till Hagmyren för provlopp och träning. Linna var den som fick turen att springa på banan, överlycklig var hon som inte fått varit in där sedan förra starten. Hon fick testa ny kusk igår igen men oj vad hon sprang! Så himla fin i traven, trots en liten galopp. Hoppas hon kan fortsätta hålla sig såhär fin så blir det nog en rolig höst. Vi ska träna någon vecka till och sen så testar vi igen. Ska bli såå spännande! 
Linnson fick köra tempo efter skogsslingan. Taggad och fin han med så hoppas han lämnar galoppskorna hemma på lördag när vi drar till Solänget och startar. :) 
 
Idag var det varmblodens tur igen. Lite lugnare intervaller stod på schemat och båda skötte sig toppen. LH är så himla fin just nu om man jämför med hur hon varit och det känns såå bra i hjärtat. Dessutom är det (peppar peppar) snart ett helt år sedan hon sparkade eller visade några sådana tag och jag hoppas sommarens vila gjort henne gott, det verkar i alla fall som så. Känns som hon växt otroligt både i kropp och själ så jag hoppas verkligen "normala" LH stannar. Den där andra sidan kan hon skrota för gott.. 
Johan som körde LH, jag själv satt bakom Greve och där har vi en kille som är mer än taggad på att komma tillbaka efter behandlingen. Som vanligt huuur seg som helst i början men när vi väl vände upp och skulle ta intervallerna var han inte alls sugen på att springa i 1.40, helst skulle det vara full fart. Kul med motiverade och fina hästar!