/ Linnson / trav /

Linnson start Lilla Silverörnen

Idag var det V75 på Solänget och i dagens ponnylopp startade Linnson och jag. Lilla Silverörnen, tredje "storloppet" i år för oss och lillkillen skötte sig så jäkla bra. Det märks verkligen att han vuxit mycket i sig själv under året och det är så himla kul att se. Idag sprang han under två minuter hela vägen trots att banan inte var någon fördel för honom, tog endast en galopp i slutet i ett 2140m lopp och dessutom så sprang han på utan att jag behövde balansera upp honom något speciellt alls på hela sträckan. Det här hade jag inte ens kunnat drömma om ifjol. Han utvecklas mer och mer för varje start och det är så kuul! 
Jag börjar nästan få lite ångest över att säsongen snart är slut. I fjol var jag inte alls taggad på en till ponnytravsäsong men sa att jag i alla fall skulle köra på våren och sen känna efter. Nu har jag kört nästan hela säsongen, det har gått rätt så bra och det är liksom ändå kul. Det känns precis som förr. Men samtidigt känns det som att jag växt ifrån det något otroligt och steget att helt gå över på storhäst egentligen redan skulle ha gjorts. 
Jag har verkligen ingen aning om hur jag ska göra nästa säsong, men tankten på att sälja Linnson känns jäkligt svår.. 
#1 / / Anonym:

Du kan ju alltid fortsätta träna och låta någon annan köra, eller låna ut honom på foder om någon du känner är intresserad 🙂

Svar: Att träna och låta någon annan köra var som jag tänkte det skulle bli i år, men tycker ärligt inte det är speciellt kul att åka flera mil för att låta någon annan tävla med min ponny när man lika gärna hade kunnat köra själv. 😅 Låna ut är ett alternativ om man verkligen hittar ett ställe som passar, men tror det blir svårt det med..
Matilda Persson