/ Allmänt /

Det känns ju ändå bra

Alltsåå var irriterad jag blir! Har suttit hur länge som helst och filat på ett inlägg om den senaste tiden sen amputationen. Också när jag ska publicera allt så säger blogg.se error och hela texten försvinner. Kuul! 😓 Jaja, ni får det förhoppningsvis imorgon istället. Så kika in igen då. 😉
 
Men häär är det i alla fall som vanligt - fullt upp! Förutom de där 6 hästarna i stallet så pluggar jag heltid i skolan, plus att jag försöker läsa ikapp de två månaderna jag missade när jag låg på sjukhuset och dessutom läser jag två kvällar i veckan en extra kurs om egetföretagande. Också tränar jag på gåskolan en gång i veckan, plus extra träning som jag får göra hemma eller på gymmet.. Också har jag ju fått sjukt mycket skriv och fotojobb (så kul!). Åååh på allt det så är det hästarna, blogg, vänner och alla sånna där "hobbysaker" som ska skötas. Och någonstans där emellan ska man anpassa sig till det "nya livet" som för tillfället går i hundrafemtio utan att jag hinner andas eller egentligen reflektera över vad som hänt eller händer. På senaste tiden har jag tyvärr haft lite mer ont, inte fått någon sömn och på dagarna är det full fart från morgon till kväll. I helgen sov jag knappt fyra timmar totalt på hela helgen och låg å hade svinont hela nätterna - Meen samtidigt kan jag, trots det, säga att helgen var bra, rolig och givande med allt från plugg, tävlingar, hästar å vänner.
Det är helt enkelt fullt på schemat åt alla håll just nu och jag kan ärligt säga att jag längtar som bara den tills den här lite väl hektiska perioden i livet är över. Det är ungefär en månad kvar, sen hoppas jag på att jag får ta min "student" och slippa skolan jag med.. 
#1 / / Erika Pettersson:

ta inte på dig för mycket bara :)
kroppen ska hänga med och orka med.

#2 / / Oscar:

Hejsan!

Är extremt imponerad av dig. Tycker du är en fin förebild i samhället. Jag har läst ekonomi på universitetsnivå och om du har några frågor så är det bara att maila. Jag kan fungera som ett bollplank åt dig. Ingen kostnad utan gör det för att du är en riktig kämpe!

Hälsningar

Oscar

Svar: Tack så mycket Oscar!
Matilda Persson, 21 år