/ Om mig /

Ge mig fler timmar på dygnet

Hallåå hur kan det redan vara 12 april? Hur kan dagarna gå så fort, saker att göra fyllas på hög och saker man vill och önskar man haft tid att göra fyllas i en ännu större hög? Och hur kan det snart vara fem månader sen benet amputerades? 
 
Samtidigt som jag inte gjort mycket annat än att sitta vid datorn de senaste dagarna så känns det som att sakerna att göra aldrig tar slut. Vilket för viss del är kul, för jag gillar det ju. Men lite stressigt med allt jobb, hästar och skola har det nog allt blivit. Speciellt senaste veckorna. Dessutom har jag börjat på gåskolan och börjat få lite press på mig att verkligen hålla igång träningen. Vilket betyder att det egentligen skulle vara lite mer gym timmar och lite mindre med dator timmar, haha. 
 
Men även om allt känns stressigt, lite ont och lite jobbigt just nu så känns det ändå så bra. Livet alltså. Jag har nog aldrig haft så mycket jobb förut som jag har just nu. Samtidigt så försöker jag få så mycket som bara går klart i skolan, där omdömet sätts om mindre än en månad och jag försöker komma ikapp de två månaderna jag missade när jag var på sjukhuset. Jag får jobba med det jag älskar, jag får vara igång från morgon till sen kväll sju dagar i veckan utan att kroppen protesterar allt för mycket och jag får köra så himla fina hästar. Dessutom är våren här och en sommar av så mycket aktivitet och jobb utan att behöva oroa sig för hemska infektioner och sängdagar väntar. 
#1 / / Kamilla:

Flera timmar på dygnet säger jag också JA till. Må så gott.

#2 / / Miss Jennifer:

Alltså tiden går alldeles för snabbt :O Skrämmande ibland :P

#3 / / Wanderlust by Jona:

Underbart att höra att allting ändå går så bra, HEJA DIG! Håller tummarna för att allting lugnar ner sig snart för dig :)