/ L.H Adventure / Linnson / trav /

Tillbaka i sulkyn igen!

 
Första loppen efter amputationen är körda och jag är Äääntligen tillbaka i sulkyn igen!
Körde två lopp idag på Hagmyren med minst sagt blandade resultat. Först ut var med Adventure som skulle ut i ett 3140m lopp för första gången. Dessutom var det första gången jag startade ett voltlopp med henne. Men det gick ju bra! Värre var det med motivationen på lilla tjejen som inte alls tog i när det behövdes.. Vet inte om hon tyckte det blev för långt, ogillade banan eller om det är brunsten som dragit ner henne (eller om hon ogillade att matte var tillbaka i sulkyn😉) men ja jaa, bara träna på och leta nya lopp! 
 
Efter det var det dags att slänga sig upp i ponnyvagnen och köra ett lopp med Linnson. Anmälde mest för träning, eftersom loppet ändå var på hemmaplan, och trodde inte allt för mycket på min lilla ponny som lagt på sig lite mage under vinterhalvåret. En tvärvändning i värmningen och test av alla möjliga gångarter i loppet - men tvåa blev vi trots två galopper (varav en var en tråkig han bara måsta ta när vi ledde på upploppet). 2.03 blev sluttiden men 1.52,3 sprang han som fortast och det redan nu! Nere i de farterna var han absolut inte vid den här tiden ifjol så det ska bli kuul att se om vi kan finslipa rekordet lite mer även i år. 
 
Så nu är comebacken efter amputationen gjord. Fyra och en halv månad efter operationen. Och det känns så jääkla braa! Så sjukt glad. Hoppas verkligen på att det kan bli lite mer lopp körda framöver nu. 😍
#1 / / Amanda:

Heja dig! Vad kul att du är tillbaka och det gick bra. Kan du inte skriva ett inlägg om hur det är att tävla i trav? Hur tänker man som kusk? Får man tävla ponny som vuxen? Hur är reglerna? Skillnaden på voltlopp och andra lopp? Ja har säkert tusen frågor men hade varit så intressant att läsa.

Svar: Det skulle jag nog kunna fixa ihop något inlägg om! :D
Matilda Persson, 21 år

#2 / / Anonym:

Jättekul Matilda Grattis!

#3 / / Linda:

Du e grym Matilda!!!

#4 / / Anonym:

Superkul Matilda! 🐴

#5 / / Maria:

Du är en sån jävla kämpe och en sån otrligt bra förebild! Du låter inte kroppen stoppa dig utan löser det du vill göra. Jag hejjar på dig, du kan göra vad du vill. Queen!!

#6 / / countrypride.blogg.se:

Superkul! Men kör du utan handskar!? Det måste ju vara sviinkallt!

Svar: Men jag haaatar handskar, tycker man får så himla dåligt grepp om tömmarn 🙈 Kör (såväl häst som rullstol 😛) utan handskar så länge det inte är allt för många minus, haha!
Matilda Persson, 21 år