/ Allmänt /

Jag är tillbaka!

Det här har varit mitt längsta blogguppehålla på ja.. Jag tror alltid? Nästan två veckor har det varit tomt här och det ber som om ursäkt för samtidigt som jag tyckt det varit lite skönt. Jag har behövt vilat upp mig från allt och ja.. bara varit. Sånt behövs ibland och jag tänkte ta igen allt det lilla ni missat i detta inlägg. 
Och förresten, tack till alla er som fortfarande går in och kollar här varje dag trots att jag är sämsta bloggaren som inte ens uppdaterar. 💔
 
Linnson och Linna
Linna och Linnson har tränat på som vanligt. Det fungerar bra att ha Linna på Hagmyren och det känns väldigt skönt. Letar bra lopp för fullt men har svårt att hitta något jag riktigt fastnat för åt henne.. Däremot så har Linnson två starter planerad framöver. 
 
En bild från ett träningspass med Linnson och de två varmbloden,Pikanten och Ametist, som står här på sommarbete. 
 
Hudikkalaset
Förra helgen byttes travbanan och stallkläder mot Hudikkalset med fest och underbara vänner i dagarna två. Hade superkul, stod längst fram vid scenen, träffade massa folk, sjöng med till alla låtar och ramla ur rullstolen (eller ja, urputtad kan man kalla det också, kul var det i alla fall haha). 
 
Trav
Varit iväg och fotat på såväl Hagmyren som i Östersund. 
 
Har även sålt några vinnartavlor 😄
 
... Och så har jag klättrat på klippor mitt i natten, det var kul det med! 
 
Mindre kul är att Daffy fått kolik och nu står på Ultuna.. Men mer om det skriver jag i nästa inlägg..