Det rullar på

Såå nu är jag blivit lite inbodd i lilla huset, jag har börjat komma in i de nya rutinerna och ett Wi-Fi är inkopplat i stugan. Så nu äntligen kan jag komma igång och hålla er riktigt uppdaterade igen!  
 
Mamma och pappa kom som sagt ner och hjälpte mig flytta in i helgen och stannade sedan tills på tisdag. Så denna vecka har jag haft fullt upp med inflyttning och att ordna till det i stugan (lovar fixa mer bilder i helgen!) på eftermiddagarna, och sedan fullt upp i stallet resten av dagarna. Tycker det mesta med jobbet fungerar bra även om det känns lite extra tungt ibland och att jag har hemlängtan som tusan till mina egna fyrbenta. Men är bara några veckor kvar till jul och då får jag åka hem och gosa med de för några dagar i alla fall. 💞Annars trivs jag väldigt bra på jobbet och det känns riktigt kul att kunna få chansen att jobba med det man verkligen brinner för. 
Jag tillsammans med två av mina passhästar, Benjamin S.H och Amarock
 
Nu såhär efter några veckor tillsammans med passhästarna känns det som att vi har hunnit lärt känna varandra rätt så väl vid det här laget. I början var hästarna rätt så skeptiska till mig och litade inte riktigt på mig och min otroligt konstiga "vagn". Några av de drog mig mer än gick bredvid mig och hade inte riktigt tålamod att det tog lite längre tid ibland, eller för den delen koll på så att de inte satte ner hoven rakt på rullstolen när de gick. Men nu är vi, för det mesta, komipsar! Förutom en viss tvååring som tycker det är rätt så kul att testa gränserna. 😉 Till och med skrittmaskinen fungerar för mig nu, vilket var det klurigaste från början. Jag kan ta två hästar i varsin hand och leda ut eller in i hagen utan problem och ja.. Allt fungerar och rullar liksom på. 
 
Imorgon eftermiddag är det trav på Kalmar igen och stallet åker dit med fem hästar, varav två är mina passhästar. Chili ska kvala och Gigant Cooger ska ut i E3 Revnschen. Ska bli så spännande! 
Och jag kan ärligt säga att jag inte ens vet vem hästen på bilden här ovan är, tror till och med den tillhör tränaren som hyr in några hästar här. Meen, hästen var söt och bilden visar lite smått hur fint hagarna går ner mot havet - så bilden får passa bra in här i inlägget ändå. 😇
#1 - - S:

Kommer du att ta ner dina egna så småningom?

#2 - - S:

Kommer du att ta ner dina egna så småningom?

#3 - - S:

Kommer du att ta ner dina egna så småningom?

Svar: LH är dräktig, Greve och Bella pensionärer, Daffy är min brors, Linna är kallblod (finns ej kallblodslopp här nere, tyvärr) och Linnson är ponny.. Så jag vet faktiskt inte. Någon av de kanske men läget är lite speciellt.
Matilda Persson, 21 år

#4 - - Erika:

Stort steg du tagit men du är modig och stark! 😊 stort lycka till.

Svar: Tack!
Matilda Persson, 21 år