/ Allmänt / Om mig /

Det som missats

Okej, tog några dagar ledigt härifrån igen men jag tänkte blogga ikapp några rader ikväll om dagarna som gått och är tillbaka som vanligt igen från och med nu, så fortsätt klicka er in här!
 
I torsdags var jag i alla fall iväg till Maria och kröp tre trappor upp till hennes lägenhet för att diskutera en fullspeckad helg - nämligen Göteborg sista helgen i februari! Så sjukt taggad. Var planerat att jag, Norunn och Maria skulle åkt dit på fredag morgon men nu när jag blivit inbjuden till Hästgalan i Stockholm samma helg kommer det bli så att de åker till Göteborg som planerat på fredag och jag kommer efter på lördagsmorgon efter att ha varit på galan på fredagen. Sen hem hela vägen igen från göteborg på söndag kväll/natt. Kommer verkligen bli full fart hela helgen med långa dagar och långa resor. Jag har inte riktigt listat ut hur jag ska klara av allt ännu men det löser sig säkert, haha! Kul kommer det i alla fall att bli. 
 
Men på tal om resor, så var jag i lördags iväg till Uppsala för lilla Einars dop, min yngsta kusin. Fick även träffa kusinbarnen och nästan hela släkten på det. Superfint dop och god mat. Också spelade halva släkten på V75 med missade i sista loppet, attans haha. 
En av kusinerna 
 
Idag har jag varit på årsmöte med ponnyklubben på Hagmyren och idag var även första dagen sedan operationen som jag tog bilen och körde iväg någonstans själv. Sista dagen jag körde bil körde jag till Hagmyren och gissa var jag hamnade idag, första gången jag kör bil efter operationen. Joo på travbanan, såklart. Men kändes lite ovant måste jag säga! Ett ben mindre men ändå så mycket smidigare.
Anledningen till att jag inte velat köra bil är delvis på grund av medicinerna jag tagit efter operationen, men också för att jag inte vetat hur långt jag orkat sitta innan det blivit för mycket. Men nu är mestadels av medicinen borta och jag kan sitta längre och längre. Så idag kunde jag köra med gott samvete och utan att oroa mig för smärta, så söönt! 
En suddig bild, ett halvdassigt filter och ett stökigt rum är väl ändå det ultimata för en bra bild.