/ Foto /

Drömmer mig tillbaka

Halloj! Insnöad i hälsingeskogen dag två här. Det har kommit så sjukt mycket snö och såklart har det både krånglat med fibern och varit strömavbrott här hemma. Snön är nästan över staketet på hästhagarna och jag tar mig inte långt utanför dörren med rullstolen, haha. Så det har blivit två dagar som till största del tillbringats i soffan för min del. Men är väl inte helt fel heller att låta kroppen vila lite. Jag har hunnit drömt mig tillbaka nu när jag roat mig med att gå igenom bilderna från 2017, så jag tänkte dela med mig av några guldkorn från det gångna året. Några har aldrig visats förut medan ni nog känner igen vissa. Här är i alla fall några av mina favoritbilder från 2017! 
Har du någon egen favorit av dessa? 
(ps, för er som kollar på mobilen, klicka på bilden för att se den större) 
2017 bjöd minst sagt på många fototillfällen och jag hoppas detta år bjuder på ännu fler. Jag fotade mest tävlingsbilder i fjol men jag hoppas på att jag i år får mer enskilda fotograferingar på såväl människor som djur, och kunna börja fota på fler banor. Jag köpte även studioutrustning i höstas som jag tänkte rigga upp och börja fota med i år. 
Elitloppet2017 / Foto / Hästar / Travfoto
#1 / / Anonym:

Kortet på Järvsö Faks å tanten med rollatorn, snacka om ömsesidig respekt.

Svar: Viola, damen med rullator (fyller 99 år i år), är Järvsöfaks största fan. Hon har till och med tatuerat in en bild på honom på armen. Är alltid med på Hagmyren. Helt fantastiskt dam. Var häftigt att få vara på plats och föreviga minnet när hon hälsade på honom i hagen.
Matilda Persson, 21 år

#2 / / yeskeepitsimple.blogg.se:

Elitlopps bilderna är magiska men de är för man vet känslan av att stå där när alla skriker och hejar på.

Men sen är järvsöfaks bilden helt otrolig precis som hans prestationer i hans karriär.

#3 / / Ida - foto & häst:

Åh så himla fina bilder! :)

#4 / / Anonym:

Alla bilder är superfina,du är så duktig att fota. Älskar dina inlägg med massa bilder 🐎💜

#5 / / Martin Skwirzynski:

Bilden på Viola och Järvsöfaks är obetalbar, det finns inget som kan matcha den! Sen är det svårt för du har inga nummer på bilderna. Segerbilden där du har ditt namn ner till vänster är otroligt kraftfull, jag skulle bara velat ha bort lite överstrålning upptill.
Jag är ju svag för svartvitt och jag tycker det är en väldig styrka i den du har med. Skulle velat efterbelysa kinden och pannbandet på flickan bara.
Montéryttarna i leran utstrålar också mycket kraft och känslan att de nästan kommer emot dig förstärker det hela.
Bilden på löshästarna i hagen andas väldigt mycket harmoni, nästa för mycket men det är svårt att få en hel flock i gyllene snittet. :)
Porträttbilden med rosett i flätan är helt enastående för den som har någon relation till hästen.
Det finns flera bra bilder där men jag skriver om de jag fastnade för mest. Hoppas att det var okay att jag gav lite kritik också, vill man inte ha ärliga svar så ska man inte fråga mig! :) Du har en härlig känsla för hästar Matilda!

Svar: Kritik är bara kul att få, det lär man sig mer av. :)
Matilda Persson, 21 år

#6 / / Hanna Karlsson:

Vilka härliga bilder från året som gått!