/ Stallet /

Härliga stalldagar

Som en liten dröm att sticka ut med hästen efter vägarna såhär års. Det här är exakt det jag längtat efter när jag legat där på sjukhuset. Solen framme, minusgrader och fina körvägar. Och såklart fina hästar på det, kan inte bli mycket bättre än så! 
 
Bortsett från de två galorna jag varit på sedan jag skrevs ut så är det mest det här jag gör om dagarna. Stallet en sväng, soffan en sväng, sen ut i stallet igen. Lämpligt att ha hästarna och stallet bara utanför dörren sånna här gånger. Är bara att göra det man orkar, vila lite och fortsätta igen sen. Fortfarande Johan som kör mestadelen av turerna men jag är med och fixar och donar och kör det jag känner att jag orkar. Har endast kört i rockard hittills men tror egentligen inte det ska vara några problem alls att köra i speedcarten nu heller, så ska testa övergå till det nu snart. Sen tar vi sulkyn! ;) #1 / / Martin Skwirzynski:

Vilka underbara bilder och så underbart att du är tillbaka i vagnen. När jag ser bilderna så blir jag avundsjuk, jag har aldrig suttit bakom en häst på det där sättet men i den där miljön måste det vara underbart.

#2 / / Annie:

Jättefina och stämningsfulla bilder. Vinterlandskapet ser fantastiskt ut.

#3 / / Erika Pettersson:

Va roligt o läsa att du är tillbaka hos hästarna igen 😊 fortsätta kämpa på

#4 / / Åsa:

Ser alldeles alldeles underbart ut, speciellt för en skåning som väldigt sällan får se snö... 😏